زمان حال کامل درمواردی به کار می رودکه:

• عملی در گذشته نا مشخص شروع شده وتا زمان حال ادامه دارد.
  • عملی در گذشته نامشخص شروع شده تا زمان حال ادامه و امکان دارد تا رمان آینده باز هم تکرار شود.
  • عملی که در گذشته نامشخص انجام شده و اثرش تا زمان حال باقی است.
  • طریقه ساخت زمان حال کامل(ماضی نقلی) به این صورت است:
مفعول+قسمت سوم فعل یا (اسم مفعول)+have یا has +فاعل

من به او دو ساعت کمک کرده ام.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  I have helped him for two hours

برای فاعلهای سوم شخص مفرد از قسمت سوم فعل +has استفاده میشود اما برای دیگر فاعل ها از قسمت سوم فعل +have استفاده می شود.

طریقه سوالی کردن و منفی کردن جملات حال کامل(ماضی نقلی):

برای سوالی کردن جملات حال کامل کافی است افعال کمکی have یا has را در ابتدای جمله یعنی قبل از فاعل قرار دهیم و یک  question mark (علامت سوال) در جلوی جمله قرار دهیم تا جمله فرم سوالی بگیرد و برای منفی کردن جملات حال کامل کافی است کلمه not را در جلوی have یا has قرار دهیم تا جمله منفی شود.

او با معلمش صحبت کرده است.
He has spoken to his teacher 
آیا او با معلمش صحبت کرده است؟
Has he spoken to his teacher؟
بله : او با معلمش صحبت کرده است.
Yes: he has spoken to his teacher.

نه: او با معلمش صحبت نکرده است.

No: he hasn't spoken to his teacher.

مثال برای عملی که در گذشته شروع شده وتا زمان حال ادامه دارد ودر زمان آینده هم تکرار می شود:

او برای مدت سه سال رمان های جالبی نوشته است.(هنوز هم می نویسد).

He has  written interesting novels for three years.

مثال برای عملی که در گذشته چندین بار تکرار شده است:

آنها این مقاله را چندین بار خوانده اند.

They have read this book several times.

مهمترین قیود تکرار برای این دسته از جملات حال کامل عبارتند از:

چندین بار  many times      دو بار twice       بارها و بارها       again and again    یک بار once       بارها و بارها over and over      چندین بار several time    سه بارthree times    

مثال برای عملی که در گذشته نامشخص انجام شده و اثرش در زمان حال باقی است.

کسی کیف پول مرا یده است.

Somebody has stolen my wallet. 

مهمترین کلمات و قیودی که با زمان حال کامل به کار می روند:

1-for: این کلمه طول و مدت زمان را بیان میکند.(period of time)

مدت ده سال است آنهارا ندیده ام.

I haven't seen them for 10 years.

2-since:این کلمه مبدا زمان را بیان میکند.(source of time)

من شما را از سال 1370 ندیده ام.

I haven't seen you 1370.

نکته:بعد از since می توان از یک جمله گذشته ساده نیز استفاده کرد.

من شما را از زمانی که به اینجا آمدید ءندیده ام.

I haven't seen you since you came here.

3-already: این کلمه به معنی (قبلا-قبل از موعد مقرر) است. این کلمه در زمان حال کامل به کار میرود و محل قرار گیری آن بین have یا has و قسمت سوم فعل می باشد.

او قبلا ناهارش را خورده است.

She has already eaten her lunch.

4-just: این کلمه به معنی (همین چند لحظه قبل ) می باشد. محل قرار گرفتن آن بین have یا has و قسمت سوم فعل می باشد.

من همین چند لحظه قبل تکالیفم را تمام کردم.

I have just finished my homework.

5-so far : این کلمه به معنی (تاکنون) است و در آخر جملات حال کامل که به کار می رود.کلماتی دیگر نظیر :up to now و until now هم دقیقا هم معنی so far هستند و در آخر جملات حال کامل به کار می روند.

من تا کنون خیلی نگران نبوده ام.

I haven't been very worried so far.

6-yet: این کلمه به معنی (هنوز ) است و در آخر جملات حال کامل که به صورت سوالی و منفی هستند به کار میرود.

او هنوز کارش را تمام نکرده است.

He hasn't finished his work yet.

نکته: میتوان کلمه yet را بعد از کلمه Not در جملات حال کامل منفی نیز به کار برد( به شرطی که جمله حالت مخفف نداشته باشد).

او هنوز کارش را تمام نکرده است.

He has not yet finished his work.

7-recently: این کلمه به معنای ( اخیرا به تازگی) است و محل قرار گرفتن آن در آخر جملات حال کامل است . لذا به جای آن از lately هم که دقیقا هم معنی آن است می توان استفاده کرد.

آیا خواهرت را به تازگی دیده ای؟

Have you seen your sister recently (lately)؟

8-never-ever : هر دوی این کلمات به معنی ( هرگزءتا به حال) هستند و ever در جملات سوالی و never در جملات منفی به کار می رود و جمله را منفی میکند و طبیعی است که دیگر نیازی به استفاده از not در جمله نداریم.محل قرار گیری این دو کلمه بین have یا has وقسمت فعل میباشد.

آیا تا به حال او را دیده اید؟

Have you ever seen her?

نه تا به حال او را ندیده ام.(هرگز)

No,I have never seen her.

نکته:بعضی مواقع ever را میتوان در جملات مثبت نیز مشاهده کرد.

این بهترین دست خطی است که من تا به حال نوشته ام.

This is the best handwriting that I have ever written.

کلمات دیگری که در زمان حال کامل به کار میروند اما استفاده از آن ها بسیار کم است عبارتند از:

از آن وقت since then          از آن وقت تا حالا    since ever since      از کی تا حالا since when 

نکته:کلمه before به معنی (قبلا) معادل کلمه already می باشد اما در آخر جملات حال کامل به کار میرود ( در صورتی که زمان جمله مبهم و نا مشخص باشد)

او قبلا به دوستش گفته است.

She has told to her friend before.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اصول مهندسی پل | آموزش نرم افزار CSI Bridge - تحلیل و طراحی پل های فولادی و بتنی کانکس | مدرن کانکس کارخانه قاليشويي اديب بیان موضوعات سیاسی به دور از جناح گرایی بلانک داو Trev نقراب Jared ای تی بروز-اموزش کسب درامد اینترنتی-سئوی سایت-بازاریابی اینت